Reviews + Partyreports
Knallend verjaardagsfeest Intuition Winter Festival!

Knallend verjaardagsfeest Intuition Winter Festival!

15 maart 2010 Wat een knallend verjaardagsfeest was dat! Intuition Winter Festival – van Alda Events – is alweer vijf jaar geworden, en dat werd goed gevierd! Met een super line-up, en zelfs 'n stukje taart...


De avond zelf is wel verwarrend begonnen.. Dit jaar voor de eerste keer in het Westerpark, daarbij had ik toch wel enig aanwijzing verwacht in welke richting te lopen. Na een kleine detour, een rondje op een donkere en verlaten kermis werd toch eindelijk een indrukwekkende silo gespot, waarnaast de Westerunie gelegen is.

Wat – geen rij voor de deur?! Ja dat klopt – want iedereen was al binnen! Voor 1 uur zelfs! Vanaf de eerste verdieping klonken melodic trance sounds en was de bass al lekker voelbaar. Markus Schossow was volop in zijn element en hij had het publiek al lekker aan het dansen. Zelfs vóór het eerste biertje was ik, en met mij de gehele Westerunie, al in de ban van de lasers, en werkte ik mij in het zweet op verslavende, trancey tunes.

Om af te koelen nam ik een kijkje in de zaal op de begane grond, waar Fine Taste, 16-Bit Lolitas en Jaytech draaiden voor de Anjunadeep World Tour. Een duidelijk rustigere zaal, met relaxte sfeer, en genoeg bewegingsruimte voor doldwaze dans moves..

De gehele avond heb ik zo gependeld tussen de twee zalen. Wat mij opviel; er waren beduidend meer mannen dan vrouwen. Ik voelde me een van de jongste! De gemiddelde leeftijd zal rond de 32 hebben gelegen.. Maar de sfeer was er daarom niet minder om, ik heb mezelf heerlijk uit mijn winterdip gedanst!

Txt & imgs Esther Pronker
Party Tips