Reviews + Singles
Kraak & Smaak - The Future Is Yours

Kraak & Smaak - The Future Is Yours

18 maart 2013 Label: Jalapeno Records
Cat nr:
Stijl: house / deephouse / breaks

Release: 15 maart 2013

Oordeel: 4/5


In aanloop naar een nieuw album van Kraak & Smaak levert het Leidse trio nu alvast een dansvloerbom van formaat. The Future Is Yours is namelijk een uiterst catchy clubhit geworden, wederom met vocalen van Brits zanger Ben Westbeech, al jaren een vaste kompaan van de groep. De track is qua energie en soulgevoel een voortzetting van Kraak & Smaak's meer housey aanpak van laatste album Electric Hustle uit 2011.

Destijds werd die plaat al snel omarmd door de Diynamic-crew, de deephouse-smaakmakers van het moment. Met name het met zanger Romanthony gemaakte Let's Go Back groeide in de Solomun-remix uit tot een heus deephouse-anthem. Nu gebeurt hetzelfde met The Future Is Yours, dat door Diynamic-act Adriatique als openingstrack werd gebruikt in hun podcast en vervolgens een spontane remix-behandeling kreeg van de heren. Het moge duidelijk zijn, dit wordt weer zo'n plaat die de komende maanden de dansvloeren gaat beheersen.

<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="http://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F74247912&show_artwork=true"></iframe>

Officiële remixen zijn er ook van Amsterdammer Tom Trago, die de track een wat donkerder, introvert karakter geeft, en Ambassadeurs, dat met dubby breaks een totaal andere vibe neerzet. En dan is er nog de remix van Futurizm, dat de track eveneens in de breaks gooit, nu met een meer subtiele drum 'n bass-achtige flow.

Check hier die Ambassadeurs remix, bovendien gratis te downloaden.

<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="http://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F78911361&show_artwork=true"></iframe>

The Future Is Yours is er dus in meerdere sterke versies, het origineel zal ongetwijfeld de toon gaan zetten komende tijd -benieuwd naar dat album!

Nico van der Plas

Tracks
1. The Future Is Yours
2.The Future Is Yours (Kraak & Smaak remix)
3. The Future Is Yours (Tom Trago remix)
4. The Future Is Yours (Ambassadeurs remix)
5. The Future Is Yours (Futurizm remix)

Party Tips