Reviews + Partyreports
Masquerade

Masquerade

13 april 2010 Club Odeon; misschien wel één van de mooiste historische grachtenpanden in hartje Amsterdam. Van oudsher de locatie voor de betere dancefeesten. Dresscode: Een Venetiaans masker. Een rode loper en glas champagne als entree. Meer is er voor ons hier bij Dance.nl niet nodig om afgelopen zaterdag te verschijnen op één van de meest indrukwekkende feesten georganiseerd door Party Generation.

Direct na aankomst krijgen we het glas champagne en een masker verstrekt. We zetten onze maskers op en begeven ons geleid door het geluid van de beats naar de Concertzaal. Een hoge theaterachtige zaal met veel historie die vanavond voor de gelegenheid getransformeerd is tot een hippe club die het decor vormt en de exclusieve arena is van dj’s Gregor Salto, Tettero, 2Muchlipstick, Claire & Sheila Hill en vele anderen.
De zaal met z’n authentieke details past uitstekend bij het ‘Eyes Wide shut’ karakter van dit Masquerade feest. Om ons heen zien we - terwijl de dj’s hun sets draaien - het in stijl geklede en gemaskerd publiek los gaan in de diverse zalen. Odeon was het mysterieuze en mystieke toneel van ruim 500 Venetiaans gemaskerde gasten.

Het is diep in de nacht als wij van Dance.nl voldaan onze maskers, de Odeon en de Amsterdamse dancescene achter ons laten en oplossen in de nacht na een fantastische avond en een verrassende line-up. Op naar het volgende feest…

txt & img Patrick Quispel
Party Tips