Reviews + Singles
Mat Zo & Porter Robinson - Easy

Mat Zo & Porter Robinson - Easy

10 april 2013 Label: Anjunabeats / Ministry of Sound Recordings
Cat nr:
Stijl: electrohouse

Release: 14 april 2013

Oordeel: 4/5


Porter Robinson en Mat Zo. Oftewel, wat krijg je als je twee van de nieuwste helden aan het EDM front samenvoegt? Jawel, een dikke hit die nu al maanden de gemoederen bezighoudt. Want dat is wat er gaande is met Easy, de track die Mat Zo en Porter Robinson eind 2012 al dropten en nu eindelijk een officiële release krijgt.

Porter Robinson kennen we natuurlijk al als de man achter Language, zijn grote electrohouse-hit van twee jaar geleden. De Amerikaanse dj toerde al met Skrillex en is eigenlijk een van de nieuwe namen die de Amerikaanse EDM-scene heeft voortgebracht.

Na releases op Skrillex' label OWSLA komt hij nu met een collab met Brits dj/producer Mat Zo. Dit is ook al zo'n jongeling die, als vaste kracht op Anjunabeats (het label van trance-act Above & Beyond), steeds meer aandacht begint op te eisen.

<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/at3FPJaAwoY" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Samen maakten ze dus Easy, een typische EDM-kraker. En mocht je de Daft Punk-referenties nog niet hebben opgemerkt, dan wijst de video die onlangs verscheen je wel in de goede richting. Ja, een coole plaat die ongetwijfeld ook deze zomer overal zal opduiken, nu is het vooral genieten van die fijne video..

Nico van der Plas

Tracks
1. Easy
Party Tips