Reviews + Partyreports
Nope is Dope maakt succesvolle terugkeer in Powerzone

Nope is Dope maakt succesvolle terugkeer in Powerzone

03 december 2009 Na een afwezigheid van ruim een jaar was het vernieuwde Nopeisdope afgelopen zaterdag terug in de Amsterdamse Powerzone. Het bekende houseconcept is door de nieuwe eigenaars in een geheel nieuw jasje gestoken met kwaliteit als een van de sleutelwoorden voor het behalen van succes. Naast een vernieuwde Nopeisdope was het afgelopen zaterdag ook de avond van de CD Release Promotion Party: er werd aandacht besteed aan de nieuwe Nopeisdope compilatie-cd, gemixt door Kenneth G en MC Bizzey, die onlangs is uitgekomen.

Het lijkt een beetje buiten de bewoonde wereld te liggen, de Powerzone. Vanaf station Amsterdam Amstel links, langs een hoop bedrijven, na een tijdje de hoek om bij de McDonalds en dan ben je er, is de beschrijving waarmee je op pad wordt gestuurd.

Aan de ingang van het Amsterdamse uitgaanspaleis voel je de beat van NopeisDope al aardig in je buik. Eenmaal langs de bewaking krijgt het publiek al gauw een heerlijk gevoel van wat een prachtige avond zal worden. De binnenkomst voelt als thuiskomen. De echte Nopeisdope-klanken zijn duidelijk terug! Met een line-up van onder andere Afrojack, Kenneth G, MC Bizzey, Quintino, Marc Benjamin en Jim Aasgier was ook niet anders te verwachten.

De positieve, relaxte sfeer kun je duidelijk proeven -er zijn maar weinig mensen die stil konden blijven staan. Omdat dit een nieuwe editie is, heeft de organisatie van Nopeisdope ontzettend groots uitgepakt: een enorme geluidsinstallatie, veel decoratie en natuurlijk het Nopeisdope Candy Girls team.

Rond een uurtje of half één is de zaal tot de nok toe gevuld en gaat iedereen los. Kenneth G draaide de sterren van de hemel en ook de getalenteerde Nizzle weet duidelijk de dienst uit te maken.
House, eclectic, techhouse, hiphop en R&B, alles komt voorbij. En het maakt ook niet uit wat het publiek te horen krijgt, iedereen is positief en het is allemaal meer dan goed om op te dansen. Op geen enkel moment lijkt de muziek zwakker te worden wat dansbaarheid, beats of kwaliteit betreft. Dit gegeven maakt de avond nog completer. De reacties van verschillende bezoekers zijn uitermate positief.

Het was een lange nacht in de Powerzone, maar het leek zo voorbij te zijn gaan. Het cliché is waar: time flies when you\'re having fun. Dus, kom maar op met die volgende editie!

LisaW
Party Tips