Reviews + Partyreports
Jeff Mills neemt de ADE-bezoekers mee op een reis door de tijd

Jeff Mills neemt de ADE-bezoekers mee op een reis door de tijd

17 oktober 2015 -

909 | 5 year anniversary | Jeff Mills presents Time Tunnel
16 oktober 2015 - Warehouse 22
Stijl: Techno
Oordeel: 4,5/5David August & Ensemble @ ADE

David August & Ensemble @ ADE

17 oktober 2015 -

David August & Ensemble - PROLOG
16 oktober 2015 - Melkweg
Stijl: Elektronisch
Oordeel: 4/5Solomun at Amsterdam Dance Event -still buzzing-

Solomun at Amsterdam Dance Event -still buzzing-

16 oktober 2015 -

Diynamic Showcase (Amsterdam Dance Event 2015) at Loveland ADE
15 oktober 2015 - Mediahaven Amsterdam
Stijl: House/Deephouse
Oordeel: 3/5Energiek nachtje op I Love Techno

Energiek nachtje op I Love Techno

12 november 2012 -
10.11.12. Op een mooiere datum dan deze kan je de 17e editie van I Love Techno niet organiseren. In de nokvolle Flanders Expo hallen konden meer dan 30.000 mensen de zolen van hun sneakers shuffelen in zes verschillende zalen.


Pollerwiesen heeft wat goddelijks

Pollerwiesen heeft wat goddelijks

25 september 2012 -
Opstaan, naar buiten kijken en zien dat het pijpenstelen regent. Op zich niets mis mee, je geniet van een luilekkerdagje op de sofa. Maar niet als je een ticket hebt voor Pollerwiesen Boot. Je weet dat het elk jaar opnieuw een groot feest is geweest, maar de regen doet je twijfelen: ‘8 uur lang op een boot, 16 graden, wind en regen’. Na twee uurtjes rijden sta je dan toch aan de oever van de Rijn, naast een overvolle boot. En wat dan?


Tomorrowland doet dromen

Tomorrowland doet dromen

31 juli 2012 -
Dancefestival Tomorrowland heeft zich afgelopen weekend definitief op de kaart geplaatst als beste elektronische muziekfestival van het universum. Het land was voor de achtste editie volledig gedecoreerd in de gekende sprookjesachtige stijl. Het thema van de mainstage, de indrukwekkende kuipachtige arena, was dit jaar The Book of Whisdom. Een gigantisch boek geflankeerd door lasers, LCD schermen, vuurwerktorpedo’s en vlammenwerpers werd centraal gesteld op het dancefestival.


Blik vooruit op Welcome to the Future

Blik vooruit op Welcome to the Future

30 juli 2012 -
Het gedroomde festival voor de techno en houseliefhebber beleefde afgelopen zaterdag alweer haar zesde editie. Welcome to the Future toonde hierbij zich volwassener dan ooit, met een interessante en vooral brede line-up, een commerciële maar ook verantwoord maatschappelijk en milieubewuste aanpak. Inderdaad, de toekomst was hier.


Buiten spelen in Amsterdam

Buiten spelen in Amsterdam

17 juli 2012 -
Een vraag die de afgelopen maand steeds vaker rondging in het Amsterdamse was toch wel: “Wil jij mee buiten spelen?” En nee, dan werd er niet bedoeld of je in een park tikkertje wilde doen of een stoep onder ging krijten met je buurmeisje… Het had alles te maken met het nieuwe festival ‘Buitenspelen’,bedacht door feestorganisaties De Nachtspelen en Apenkooi, dat afgelopen zaterdag in Sportpark Riekerhaven plaatsvond.


Sfeer bouwen op VRIJ Festival

Sfeer bouwen op VRIJ Festival

16 juli 2012 -
Afgelopen vrijdag beleefde het Olympisch Stadion Amsterdam de tweede editie van VRIJ Festival, uitloper van de welbekende vrijdagmiddagfeesten in de hoofdstad. Het werd een gezellige borrel die langzaam steeds meer energie kreeg.


Iedereen geniet op Electronic Family

Iedereen geniet op Electronic Family

2 juli 2012 -
Het enige echte trancefestival van Nederland beleefde afgelopen zaterdag haar tweede editie. Dance.nl was erbij op Electronic Family.


pagina [ 1 van 35 ]

Advertentie
Party Tips