Reviews + Singles
Rank 1 & Jochen Miller ft. Sarah Bettens – Wild & Perfect Day

Rank 1 & Jochen Miller ft. Sarah Bettens – Wild & Perfect Day

10 februari 2012 Label: High Contrast Recordings
Cat nr: HCR170
Stijl: trance

Release: 6 februari 2012

Oordeel: 4/5


Geen reden tot klagen. We bevinden ons pas in februari en hebben nu al kennis mogen maken met een waslijst aan uiterst puike releases op het gebied van trance. De productie uit de koker van Rank 1 en Jochen Miller kan, bijna vanzelfsprekend, ook op die lijst gezet worden. De ijzersterke track, die de naam Wild & Perfect Day heeft gekregen, bezit alle ingrediënten om de heersende winterkou te verdrijven.
Hoe kan het ook anders met het fenomenale stemgeluid van zangeres Sarah Bettens, die we kennen van de Belgische rockformatie K’s Choice. Warmtevol en oorstrelend wekt ze de krachtige songtekst tot leven, in gezelschap van een broeiende baslijn en een zeer aanstekelijke melodie. Voor wie graag een instrumenteel tandje bijschakelt is er de kolkende Dub Mix, die wat meer rauw- en ruwheden kent.
Met Wild & Perfect Day leveren de heren en dame een plaat af met potentie en ambitie, geen genoegen nemend met minder dan goud. Naast dat het perfecte medicijn tegen de zoetsappigheid rondom en tijdens valentijnsdag.

Patrick Kannberg

Tracks
1. Wild & Perfect Day
2. Wild & Perfect Day (Dub Mix)


Party Tips