Reviews + Singles
Richard Durand feat. Hadley - Run To You

Richard Durand feat. Hadley - Run To You

16 november 2011 Label: Magik Muzik
Cat nr: Magik Muzik 945-0
Stijl: trance / techtrance

Release: 18 november 2011

Oordeel: 4/5


Bezitters van de In Search Of Sunrise 9 compilatie hebben natuurlijk al lang en breed kennis gemaakt met Richard Durand’s meest recente release, die op CD1 van de veelgeprezen dubbelaar te vinden is. De track draagt de naam Run To You en is ontstaan uit een samenwerking met rijzende ster Hadley Poole, een Amerikaanse vocaliste en songwriter met een oorstrelend stemgeluid. Samen serveren ze een diepe vocale trancer, een auditieve vertaling van dieperliggende emoties, voortgedreven door energieke elementen. Treedt niet buiten de kaders, maar is wel degelijk en doeltreffend.
Ørjan Nilsen’s interpretatie is wat krachtiger en weet de vurige emotie nog scherper naar voren te brengen. Onder het geheel kronkelt een bijzonder fijne baslijn, die voor een prettige vlotheid zorgt. Sean Tyas steekt het origineel in een rauw jasje met techy mouwen, een welkome toevoeging voor de trancefanaten die grof geschut prefereren.
Het complete pakketje is een aansprekende voorstelling waarin Ørjan’s remix een hoofdrol speelt. Voelbaar met passie gemaakt, met liefde beluisterd.

Patrick Kannberg

Tracks:
1. Run To You
2. Run To You (Ørjan Nilsen remix) 

3. Run To You (Sean Tyas remix) 

4. Run To You (Radio Edit)
Party Tips