Reviews + Partyreports
Terug naar die goeie, ouwe tijd met Winter Wooferland

Terug naar die goeie, ouwe tijd met Winter Wooferland

12 januari 2010 Hoezo kunnen jong en oud niet meer samen op stap? Op Winter Wooferland was daar afgelopen zaterdag helemaal niets van te merken! Daar verzamelden de oude garde en de piepjonge muisjes zich in de poptempel van Paradiso. Voor velen is dit evenement inmiddels uitgegroeid tot een feestje waar je elk jaar toch weer écht bij moet zijn! En dat was te merken. Want maar zelden is de rij voor de Paradiso zo lang als dat ie nu was…

De voormalige kerk was voor de verandering omgetoverd tot een paradijs waarin Adam en Eva elkaar afwisselden achter de draaitafels. Grote, kleurige bloemen, tropische takken en felgroene bomen (ja, de organisatie van Wooferland liet deze keer echt weten groen bezig te zijn!) zorgden ervoor dat je in een heerlijke trip kwam en dat zonder ook maar één pilletje op te hebben!

In de grote tuin, de main stage van de avond, ging Isis helemaal los achter de wheels of steel. Ze mixte de oude, vertrouwelijke beats die we nog wel van de Roxy kennen, en waar zij ook doorbrak, met haar eigen uptempo dansmuziek. Cellie, Bas & Lars stonden na Isis op het podium en deden ieder onder luid gejuich hun ding. De sfeer zat er dan ook goed in. Het was een big, happy community in de meest paradijselijke tuin van Nederland tijdens deze toch al zo barre winter.

En wie zich toch nog soms verveelde, kon zijn geluk beproeven in de bovenzaal. Daar draaiden onder een regenwoud van uitheemse bloemsoorten Dano, Gino & Rossi hun plaatjes. Hier kwam een iets stevigere muziek uit de speakers dan beneden, maar daar had het publiek in ieder geval niets op tegen!
Tot slot mag ook de kelder niet vergeten worden. Want je zou het misschien niet 1-2-3 verwachten op een feest als Winter Wooferland, maar hier werd lekkere hiphop gedraaid. Michael Jackson, Stevie Wonder, Prince en R&B-artiesten als Kanye West en Chris Brown passeerden stuk voor stuk de revue. Het was dus een lekker allegaartje aan verschillende muziekstijlen deze avond. Maar dat maakt Winter Wooferland nou juist zo bijzonder want echt iedereen komt er aan zijn trekken!

txt Fabienne Robben
Party Tips