Reviews + Partyreports
Voltt, een waardige Kerst afsluiter

Voltt, een waardige Kerst afsluiter

28 december 2009 Zoals velen onder ons was het weer even zoeken naar een mooi feest op Tweede Kerstdag, de afgelopen jaren is het aanbod aan feesten op deze heugelijke dag nog meer toegenomen dan de voorgaande jaren. Toen ik zag dat Bart Skils dit jaar veel jonge aanstormende binnenlandse en buitenlandse dj's op had getrommeld wist ik het zeker: op naar Voltt!

Ik vertrok zaterdag vroeg van huis omdat de voorgaande keren dat ik naar Volt ging nogal lang moest wachten voor de deur van de Paradiso. Dit keer stond er praktisch geen rij en was ik binnen vijf minuten binnen en had ik mijn jas opgehangen.
Het was tijd voor muziek en Raresh had zijn Roemeense Arpiar-vrienden Pedro en Rhadoo meegenomen. Deze drie musketiers uit het land van Dracula rockten zoals we van ze gewend zijn met veel groovy platen afwisselend met gruwelijke diepe baslijnen.

De kelder van de Paradiso werd gehost door de Gouden Kabouter-winnaars uit Leiden, Lovin L'ectro, die met Koen Lebens, Size, Miss Melera en Tomaschek op volle oorlogsterkte waren uitegrukt. Voor mij zelf draaiden Koen Lebens en Miss Melera echt uitermate geschikt voor deze avond en funkten echt heel hard.

Boven stonden Bart Skils, Sandy Hüner en Makcim te draaien. Bart Skils draaide zoals altijd een hele constante lekkere set weg en Makcim was voor mij de man van de avond. Met veel afwisseling en goede platenkeuzes zette hij de zaal in vuur en vlam.
Hij was met zijn set een waardige afsluiter van mijn kerst feest!

txt Daniel Hobbelink
Party Tips